Hoog/laag bad

kraanwater9
101
102
103
104

Kraan voor het met behulp van drinkwater in hoogte verstellen van een bad.

Wij adviseren minimaal een afsluiter en terugstroombeveiliging type EA te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Hoog/laag bad met 'reinigingsmiddel' LD50 > 200 mg/kg

kraanwater8
111
112
113
114

Kraan voor het met behulp van drinkwater of elektriciteit in hoogte verstellen van een bad, waarbij een ingebouwde voorziening aanwezig is voor het doseren van een reinigingsmiddel met een LD50 waarde groter dan 200 mg/kg

Wij adviseren minimaal in de koud- en warmwaterleiding een afsluiter met terugstroombeveiliging type CA te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Hoog/laag bad met 'reinigingsmiddel' LD50 < 200 mg/kg

kraanwater7
121
122
123
124

Kraan voor het met behulp van drinkwater of elektriciteit in hoogte verstellen van een bad, waarbij een ingebouwde voorziening aanwezig is voor het doseren van een reinigingsmiddel met een LD50 waarde kleiner dan 200 mg/kg

Wij adviseren minimaal in de koud- en warmwaterleiding een afsluiter; filter; terugstroombeveiliging type BA en een afsluiter te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Hoog/laag bad met 'reinigingsmiddel' LD50 onbekend

kraanwater7
131
132
133
134

Kraan voor het met behulp van drinkwater of elektriciteit in hoogte verstellen van een bad, waarbij een ingebouwde voorziening aanwezig is voor het doseren van een reinigingsmiddel met een onbekende LD50 waarde.

Wij adviseren minimaal in de koud- en warmwaterleiding een afsluiter; filter; terugstroombeveiliging type BA en een afsluiter te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Hoog/laag bad vulling onder de rand

kraanwater12
49

Kraan voor het met behulp van drinkwater of elektriciteit in hoogte verstellen van een bad, waarbij de koud- en warmwaterleiding onder in het bad wordt toegevoerd.

Wij adviseren minimaal in de koud- en warmwaterleiding een afsluiter en een atmosferische onderbreking te plaatsen voor het bad. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

De s-maat van de atmosferische onderbreking en de overloop minimaal twee maal de inwendige middellijn van de aansluitleiding met een minimum van 20mm uitvoeren.

Hoog/laag bad intern beveiligd

kraanwater10

Kraan voor het met behulp van drinkwater of elektriciteit in hoogte verstellen van een bad, waarbij een ingebouwde voorziening aanwezig is voor het doseren van een reinigingsmiddel. Het bad is voorzien van het Kiwa-merk Waterleiding Technisch Veilig (WTV)

Wij adviseren minimaal in de koud- en warmwaterleiding een afsluiter voor het hoog/laag bad met Kiwa-merk Waterleiding Technisch Veilig (WTV) te plaatsen.