Krattenwasmachine LD50 > 200 mg/kg

kraanwater8
101
102
103
104

Aansluiting van een krattenwasmachine voor professioneel gebruik met automatische zeepdosering en/of contact met een vloeistof waarbij de LD50 waarde groter is dan 200 mg/kg.

Wij adviseren minimaal een afsluiter met terugstroombeveiliging type CA te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Indien de krattenwasmachine tevens op warmwater wordt aangesloten dan adviseren wij om aanvullend in de warmwaterleiding een afsluiter met terugstroombeveiliging type CA te plaatsen.

Krattenwasmachine LD50 < 200 mg/kg

kraanwater7
111
112
113
114

Aansluiting van een krattenwasmachine voor professioneel gebruik met automatische zeepdosering en contact met een vloeistof waarbij de LD50 waarde kleiner is dan 200 mg/kg.

Wij adviseren minimaal een afsluiter; filter; terugstroombeveiliging type BA en een afsluiter te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Indien de krattenwasmachine tevens op warmwater wordt aangesloten dan adviseren wij om aanvullend in de warmwaterleiding een afsluiter; filter; terugstroombeveiliging type BA en een afsluiter te plaatsen.

Krattenwasmachine LD50 onbekend

kraanwater12
29

Aansluiting van een krattenwasmachine voor professioneel gebruik met automatische zeepdosering en contact met een vloeistof waarbij de LD50 waarde onbekend is.

Wij adviseren minimaal een afsluiter en een atmosferische onderbreking te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

De s-maat van de atmosferische onderbreking en de overloop minimaal twee maal de inwendige middellijn van de aansluitleiding met een minimum van 20mm uitvoeren.

Krattenwasmachine intern beveiligd

kraanwater10

Aansluiting van een krattenwasmachine voor professioneel gebruik met automatische zeepdosering en contact met een vloeistof waarbij de LD50 waarde onbekend is. De krattenwasmachine is voorzien van het Kiwa-merk Waterleiding Technisch Veilig (WTV)

Wij adviseren minimaal een afsluiter voor de krattenwasmachine met Kiwa-merk Waterleiding Technisch Veilig (WTV) te plaatsen.