Nierdialyse installatie

kraanwater12
9

Aansluiting van een Nierdialyse installatie. De Nierdialyse installatie is niet voorzien van een vrije uitloop met injector (AD); niet voorzien van het Kiwa-merk Waterleiding Technisch Veilig (WTV) of de beveiliging is onbekend.

Wij adviseren minimaal een afsluiter en een atmosferische onderbreking te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

De s-maat van de atmosferische onderbreking en de overloop minimaal twee maal de inwendige middellijn van de aansluitleiding met een minimum van 20mm uitvoeren.

Nierdialyse installatie met reiniging en desinfectie

kraanwater19
111
112
113
114

Aansluiting van een Nierdialyse installatie met reiniging en desinfectie. In het toestel is vóór het dialyse component een atmosferische onderbreking aanwezig van het type AA; AB of AD.

Wij adviseren minimaal een afsluiter; filter; terugstroombeveiliging type BA en een afsluiter te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Nierdialyse installatie met ionenwisselaar regenererend

kraanwater17
121
122
123
124

Aansluiting van een Nierdialyse installatie met ionenwisselaar regenererend. In het toestel is vóór het dialyse component een atmosferische onderbreking aanwezig van het type AA; AB of AD.

Wij adviseren minimaal een afsluiter met terugstroombeveiliging type CA te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Nierdialyse installatie met ionenwisselaar patroon

kraanwater18
131
102
133
134

Aansluiting van een Nierdialyse installatie met ionenwisselaar patroon. In het toestel is vóór het dialyse component een atmosferische onderbreking aanwezig van het type AA; AB of AD.

Wij adviseren minimaal een afsluiter en terugstroombeveiliging type EA te plaatsen in de koudwaterleiding. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.