Vaatwasmachine huishoudelijk

kraanwater5
9

Kraan voor aansluiting van een vaatwasmachine voor huishoudelijk gebruik. (vaatwasser met zeepblokje)

Wij adviseren minimaal een wasmachinekraan type EB/DA te plaatsen. Bekend als de uitgebreide versie van de wasmachinekraan (terugstroombeveiliging EB en beluchter DA). Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Vaatwasmachine Hotfill

kraanwater5
19

Kraan voor aansluiting van een vaatwasmachine Hotfill op koud- en warmwater voor huishoudelijk gebruik. (vaatwasser met zeepblokje)

Wij adviseren minimaal een wasmachinekraan type EB/DA te plaatsen in de koud- en warmwaterleiding. Bekend als de uitgebreide versie van de wasmachinekraan (terugstroombeveiliging EB en beluchter DA). Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Vaatwasmachine professioneel

kraanwater8
121
122
123
124

Kraan voor aansluiting van een vaatwasmachine en/of glazenspoelmachine voor professioneel gebruik. (automatische zeep- en/of naglansdosering)

Wij adviseren minimaal een afsluiter met terugstroombeveiliging type CA te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Indien de vaatwasmachine en/of glazenspoelmachine tevens op warmwater wordt aangesloten dan adviseren wij om aanvullend in de warmwaterleiding een afsluiter met terugstroombeveiliging type CA te plaatsen.

Vaatwasmachine professioneel intern beveiligd

kraanwater10

Kraan voor aansluiting van een vaatwasmachine en/of glazenspoelmachine voor professioneel gebruik. (automatische zeep- en/of naglansdosering) De vaatwasmachine en/of glazenspoelmachine is voorzien van het Kiwa-merk Waterleiding Technisch Veilig (WTV)

Wij adviseren minimaal een afsluiter voor de vaatwasmachine en/of glazenspoelmachine met Kiwa-merk Waterleiding Technisch Veilig (WTV) te plaatsen.