Voedselbereider met bovenliggende sproeibuis druk < 50 kPa

kraanwater18
101
102
103
104

Aansluiting van een voedselbereider met bovenliggende sproeibuis, waarbij de druk van de stoomvormer lager is dan 50 kPa. (horeca)

Wij adviseren minimaal een afsluiter en terugstroombeveiliging type EA te plaatsen. Wijs 'T' aan voor een afbeelding.

Voedselbereider met onderliggende sproeibuis druk < 50 kPa

kraanwater22

Aansluiting van een voedselbereider met onderliggende sproeibuis, waarbij de druk van de stoomvormer lager is dan 50 kPa. (horeca)

Indien de condensor met daarin de onderliggende sproeibuis als atmosferische onderbreking type AA, AB, AC of AD is uitgevoerd adviseren wij minimaal een afsluiter en terugstroombeveiliging type EA te plaatsen.

Indien de beveiliging in de voedselbereider niet bekend is, adviseren wij minimaal een afsluiter en een atmosferische onderbreking type AC te plaatsen.

De beluchte ondergedompelde voeding en overloop van de atmosferische onderbreking met een permanente verticale afstand tussen het laagste punt van de inlaatopening en het hoogste waterniveau uitvoeren.

De s-maat van de overloop minimaal twee maal de inwendige middellijn van de aansluitleiding met een minimum van 20mm uitvoeren.

Voedselbereider intern beveiligd

kraanwater10

Aansluiting van een voedselbereider. De voedselbereider is voorzien van het Kiwa-merk Waterleiding Technisch Veilig (WTV)

Wij adviseren minimaal een afsluiter voor de voedselbereider met Kiwa-merk Waterleiding Technisch Veilig (WTV) te plaatsen.